™Ali (19-02-10)
Windows XP SP3
Windows Vista SP2
Windows Seven Final
Apple Mac OS X
Linux & Unix Based
Google Chrome OS
هیچکدام ! در انتظار یک سیستم عامل بی نقص !
حامد جان گرافیکت چیه و درایور رو از کجا دانلود کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بخوای روی اوبنتو کوبنتو رو نصب کنی کافیه تو ترمینال بنویسی
sudo apt-get install kubuntu-desktop
ولی ۲ تا مشکل هست
یکی اینکه حدود 300 مگ دانلود میکنه و مشکل بعدی اینه که منوها یکم با هم قاطی میشه پیشنهاد میدم کوبنتو رو جدا دانلود و در درایو مجزا نصب بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (19-02-10)
مدیر سابق انجمن
برای نصب درایور گرافیک باید X server رو خاموش کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این کار وقتی توی ترمینال رفتید اینو بنویسد
sudo /etc/init.d/gdm stop
بعد با روت وارد بشید و درایور رو نصب کنید وقتی درایور رو نصب کردید میتونید با این دستور دوباره X servr رو روشن کتنید
sudo /etc/init.d/gdm start
™Ali (19-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان با عرضه نسخه جديد ميزكار KDE SC 4.4 ، من بين انتخاب اون و Gnome موندم !
نظرات دوستان چيه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aadam (19-02-10)
مدیر سابق انجمن
پیشنهاد من همون گنوم هست ولی در صورتی که خواستی از KDE استفاده کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما رو گنوم نصبش کن
یعنی هر دو تا میز کار رو داشته باش
گرافیکت هم نصب کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (19-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
زياد شنيدم كه مي گن محيط گنوم پايدارتره ولي وجود دو تا Panel مقداري اذيتم مي كنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلا بي خيال نصب گرافيك شدم مگر اين كه Lucid Lynx بياد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (حوصله دانلود 50-70 مگ رو ندارم! )
دوستان هر کاری که میکنم با adsl تو اوبونتو کامکت نمیشه؟؟؟ کمک
|
|
مدیر سابق انجمن
50-70 مگ کجاست پسر خوببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه ویندوزه
درایورش حدود 15 مگابایت حجمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوبونتو 9.10 ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونی مودمت به صورت PPPoE کانفیگ کنی نه Bridge ?!
™Ali (22-02-10), hamedjahanbakhsh (20-02-10), ripek (20-02-10)
دوستان مشکالت کم کن داره تموم میشه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مودم درست شد kde رو هم دانلود کردم ولی وقتی که میخوام درایور گرافیک رو نصب کنم و x server رو خاموش که میکنم تصویر خراب میشه و چیزی معلوم نیست..
میشه راهنمایی کنید.
alt+ctrl+f1 رو بزنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamedjahanbakhsh (20-02-10)
اره این کارو کردم ولی باز صفحه به مشکل بر میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks